Olası bir yangın veya acil durumlarda yapı içerisindeki insanların en hızlı ve en güvenli şekilde kaçışını sağlamak için tasarlanan kaçış merdivenidir. Yangın esnasında insanların emniyetli bir şekilde kaçışının sağlanması gerekli olduğu gibi, olay yerine gelen itfaiyecilerin de yangına müdahalesi için kaçış merdivenleri yapılar için hayati önem taşımaktadır.
Dikey erişime ihtiyaç duyulan alanlarda, koruma çemberi/kafesi olan, iki dikme arasının eşit aralıklara bölünmesi ile elde edilen eğimsiz merdivendir. Çardaklı sabit merdiven olarak da adlandırılır. “İş Güvenliği Kuralları” gereğince artık dik olarak ulaşılması gereken platform, vinç yolları, çatılar, tanklar, su depoları, makine odaları, aydınlatma direkleri, kuyular, rögarlar vb. dar alanlarda kullanılması zorunlu hale gelmiştir.
Fabrika, depo, alışveriş merkezi, hastane gibi daha çok büyük binalarda tercih edilen, tesise yeni bir alan kazandıran, istenilen ölçülerde üretilebilen ve ihtiyaç halinde kolaylıkla sökülüp tesisin farklı bir yerinde tekrar kurulabilen çelik konstrüksiyon sistemlerdir.
Çelik platformların sağlam ve ekonomik ve tekrar kullanılabilir olması en önemli tercih sebeplerindendir. Özellikle beton yapıların kullanımının zor ve maliyetli olması, son zamanlarda bu platformlara olan rağbetin oldukça artmasını sağlamıştır.
Genellikle üretim, depo, dağıtım vb. tesislerde çalışma verimliliğini artırmak amacı ile kurulan sistemlerdir.
Tesisinizin ihtiyacına göre tasarlanır ve tesisinizin mevcut durumunda kullanılmayan atıl alandan maksimum şekilde faydalanmanızı sağlar. Tesisin üst kısmında oluşturulan, alçak tavanlı alanlardır ve genellikle etrafı tamamen çevrilmez, açık bırakılır. Aynı şekilde uygulanan taşıyıcı çelik direkler minimum sayıya düşürülerek alt kısmında kalan alandan da en iyi şekilde faydalanmak amaçlanır.
Endüstriyel tesislerde, şantiyelerde, fabrikalarda, köprü ve benzeri yapılarda çeşitli amaçlarla yapılan yürüyüş yollarıdır. İhtiyaca göre geçici veya kalıcı olarak montajı sağlanabilir. Kurulduğu yerin özelliklerine bağlı olarak farklı ekipmanlar yardımı ile hazırlanabilmektedir.
Dış cephe veya asma köprü inşaatına yardımcı olur. İnşaat işçileri ve mühendisleri, yapıya gerekli yakınlıkta durabilmek için kedi yollarını kullanır. İnşaatlar ve binaların yapımında oldukça büyük bir role sahip olan bu yollar, çeşitli özelliklerde olabilmektedir. İş güvenliği kapsamında da değerlendirilen kedi yolları, inşaat sektöründe güven ve kolaylık sağlayarak işçilerin hayati tehlikesini minimuma indirir.
Müşterilerimize özel projeleri doğrultusunda çözümler sunarak her türlü kaynak ihtiyaçlarınızı karşılamaktayız. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda, özelleştirilmiş metal parçalar üretebiliyoruz.
Firmamızda, TIG, MIG/MAG ve elektrotlu kaynak yöntemleri kullanılmaktadır. Bu sayede, farklı malzemelerde (paslanmaz çelik, alüminyum, bakır vb.) kaynak işlemleri gerçekleştirilebilmektedir. Bunun yanı sıra, kaynaklı imalat hizmetlerimizde son derece hassas ve kaliteli bir işçilik sunmaktayız.
Müşterilerimizin işletme içinde yapacakları makine yerleşim düzen değişiklikleri, yeni projeleri için gelecek olan yeni ekipmanlar için yer açılması, ya da firmanın kapasite artışı sebebiyle başka bir yere taşınması sebebiyle, mevcut üretim ekipmanlarının gerekli stok çalışmaları yapıldıktan sonra belirlenen tarihler arasında demontajı, nakliyesi, montajı ve devreye alımını içeren çalışmalar firmamızın iddialı olduğu çalışmalar arasındadır.
Bir tesiste makinenin taşınmasında bizim ilk amacımız hızlı bir şekilde bu operasyonu gerçekleştirmektir kesinlikle göz ardı edilmemesi gereken de makineye ve görevli personele hiçbir şekilde zarar verilmemesidir.
Firmaların ihtiyacı olan yedek parça ve makinelerin, yerinde ölçüm yapılarak, numuneye göre veya teknik çizime göre imalatını kendi atölyelerimizde gerçekleştirmekteyiz.
Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda makine ve ya yedek parçalar bilgisayar ortamında incelemesi yapılır. Gerekli bütün parçaların üretimi yapıldıktan sonra makine montaj işlemleri projeye uygun bir şekilde toplanır. Son kontrol işlemlerinden sonra müşterilerimize teslim edilir.
Endüstriyel tesislerde buhar, gaz, hava ve yağ gibi her türlü akışkanın bir kaynaktan alınıp kullanım noktasına taşınması için gerekli olan her türlü boru ve sistem ekipmanlarının projelerinin yapımı ve uygulama işleri firmamız tarafından yapılmaktadır.
Endüstriyel çelik konstrüksiyon imalatı sonucunda uygulama alanının özellikleri, kullanım şartları ile isteğe bağlı olarak sıcak daldırma galvaniz veya diğer kaplama çeşitleri ile müşterilerimize uygun şekilde üretilip teslim edilmektedir. Endüstriyel çelik konstrüksiyon imalatında farklı ürünler ile üretim yapılabilir; paslanmaz çelikten de üretilebildiği gibi galvaniz veya elektrostatik boya kaplamalı olarak da montaja hazır teslim edilebilmektedir. İsteğe bağlı olarak kaplamasız çelik konstrüksiyon imalatı da yapılabilir. Endüstriyel çelik konstrüksiyon imalatı ile uzun ömürlü yapı gereksinimi duyulan endüstriyel tesisler, silolar, imalathaneler, depo, yürüyüş ve araç yolları inşasında, kaygan zeminli çalışma alanlarında kolaylık sağlanır.
Endüstri ve sanayi sektörlerine düşük üretim maliyetleri ile yüksek kaliteye sahip ekipman, parça ve bileşenler tasarlamaktadır. Proje süreçleri için pragmatik bir anlayışla müşterilerine mühendislik, tasarım, teknik çizim ve danışmanlık hizmetleri sunar. Mevcut ürünlerin geliştirilmesinde ya da yeni ürün ve ihtiyaçlar için tasarımdan imalata geçen proje süreçlerinde doğru metodoloji, doğru kadro ve doğru mühendislik uygulamalarıyla çözümler üretir. Müşteri kaynaklarının yeterli olmadığı durumlarda hızlı ve etkili proje desteği sağlamayı amaçlar. İhtiyaçların planlı çalışma ve kesintisiz iletişim ile kısa sürede çözümlenmesini ilke edinmiştir.
Telif Hakkı © 2024 Demir Endüstri - Tüm Hakları Saklıdır.
GoDaddy Destekli
Web sitesi trafiğini analiz etmek ve web sitesi deneyiminizi optimize etmek amacıyla çerezler kullanıyoruz. Çerez kullanımımızı kabul ettiğinizde, verileriniz tüm diğer kullanıcı verileriyle birlikte derlenir.